kindvriendelijke audicien

Kindvriendelijke Audicien bij Horend Goed: Voor al Uw Gehoor- en Zwemdoppenbehoeften

Bij Horend Goed begrijpen we hoe belangrijk het is om gehoorproblemen bij kinderen met zorg en aandacht aan te pakken. Wat ons uniek maakt en een Kindvriendelijke Audicien maakt, zijn onze inloopspreekuren voor zwemdopjes en gehoorbescherming, speciaal gericht op kinderen. Op woensdag- en zaterdagmiddag zien we meer dan 20 kinderen per middag voor het maken van afdrukken van hun oren. Hoewel zwemdopjes geen hoortoestellen zijn, geven deze inloopmomenten ons een goed beeld van de behoeften van kinderen en hun ouders.

Onze Inloopspreekuren:

Woensdagmiddag en Zaterdagmiddag:
Tijdens deze middagen kunt u zonder afspraak binnenlopen voor het laten maken van afdrukken voor zwemdopjes of oorstukjes. We kunnen zelfs afdrukken maken voor baby’s vanaf twee weken oud. Dit is essentieel, want ook baby’s kunnen slechthorend geboren worden. We werken nauw samen met alle Audiologische Centra’s en baseren ons werk op een recept.

Onze Aanpak: Kindvriendelijkheid Voorop

Bij Horend Goed vinden we het belangrijk dat onze audiciens een goede klik hebben met kinderen. Vertrouwen is de sleutel, en daarom besteden we 99% van onze aandacht aan uw kind. We willen dat het maken van de afdrukken in een vertrouwde omgeving gebeurt en dat uw kind zelf keuzes kan maken over de kleuren en ontwerpen van de hoortoestellen en oorstukjes.

 • Keuze in Kleur:
  Uw kind kan kiezen uit verschillende kleuren voor het hoortoestel, toonbocht en slang. Daarnaast zijn er talloze mogelijkheden voor de oorstukjes, zoals plaatjes, kleuren, glitters en bloemetjes. Ouders mogen natuurlijk ook meedenken!
 • Individuele Aandacht:
  Elk kind is uniek en wij genieten ervan om hen op een persoonlijke en rustige manier te helpen. We zorgen voor duidelijkheid over wat er gaat gebeuren en passen ons aan aan de behoeften van uw kind en het audiologisch centrum.

Ons Team: Zorgzaam en Deskundig

Ons diverse team staat altijd klaar om u en uw kind te helpen:

 • Robert: Mede-eigenaar met engelen geduld.
 • Onze Zonnige Audicien: Brengt iedereen aan het lachen met haar energie.
 • Marcela en Inge: Assistenten met veel praktijkervaring in hoortoestellen, altijd klaar om te helpen met een luisterend oor.
 • Sandra en Lars: Beantwoorden vragen via WhatsApp, e-mail en telefoon, altijd op de achtergrond aanwezig.
 • Edwin: Onze topper in het maken van zwemdoppen, altijd actief in ons magazijn.

Waarom Kiezen voor Horend Goed als Kindvriendelijke Audicien?

Bij kinderen is rust en duidelijkheid cruciaal. Wij bieden een kindvriendelijke omgeving waarin uw kind zich op zijn gemak voelt. Of het nu gaat om het maken van afdrukken voor zwemdopjes, het kiezen van hoortoestellen of het bieden van oplossingen voor gehoorproblemen – wij zijn er om te helpen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kom langs tijdens onze inloopspreekuren of neem contact met ons op. We staan altijd klaar om u en uw kind te helpen.