online gehoortest

Online gehoortest

Ben jij nieuwsgierig of je misschien gehoorschade hebt? Dan is een online gehoortest de oplossing! Met deze online hoortest kan je er achter komen of je een gehoorverlies hebt.

Doe direct de online gehoortest

Met deze online gehoortest worden je oren per stuk getest op diverse frequentie’s. Na de test krijg je direct te zien of er een beschadiging is.

online gehoortest banaaninjeoor.com

Advies

Natuurlijk kan je gehoorbeschadiging of gehoorverlies beter voorkomen. Je kunt gehoorbeschadiging of gehoorverlies voorkomen door goede gehoorbescherming te dragen. Draag je gehoorbescherming als je voor een langere tijd bent in omgevingen met lawaai boven de 85 dB.

online hoortest banaan in je oor.com

Gehoorbeschadiging

Gehoorbeschadiging kan een verminderd gehoor zijn. Maar het kan ook tinnitus zijn. Tinnitus is een suis of een piep in het gehoor. Je hoort geluiden in je oor of oren, zonder dat het geluid er werkelijk is. Een heel vervelend verschijnsel, kan je het je voorstellen dat het nooit meer stil is?

Zoek je hulp omdat jij tinnitus hebt? Bekijk dan ons tinnitus plan. Dit plan is een samenwerking met psychologie praktijk Zaanstad en Horend Goed.

Gehoorbescherming

Voor iedere bezigheid, hobby of werk is wel een soort gehoorbescherming te vinden. Er zijn otoplastieken, universele oordopjes, op maat gemaakte gehoorbescherming, beugels en oorkappen. Wil je in één keer de juiste kopen? Vraag om hulp! Onze audiciens staan te trappelen om je goed te adviseren.

Heb je liever een gehoortest in alle rust en in een stille omgeving? Dan mag je ook altijd een afspraak maken. Een hoortest in onze Horend Goed winkel is ook gratis, net als de online gehoortest.