Horend Goed lanceert Zorgwol

Zorgwol: nieuw van Horend Goed

Met ongelooflijke trots kunnen we u vertellen dat we afgelopen week ons nieuwe merk Zorgwol hebben gelanceerd! Vanaf nu is Zorgwol verkrijgbaar op www.zorgwol.nl en natuurlijk in onze eigen webshop.

Wol bij een audicien?

Jazeker! Want we zijn niet alleen audiciens, we zijn mensen mensen met een passie voor zorg in de breedste zin van het woord. We zijn toegewijd aan het comfort en welzijn van mens en dier en daar past Zorgwol uitstekend bij. Een eerlijk en natuurlijk product met een eindeloze hoeveelheid zorgtoepassingen.

Wat is Zorgwol?

Zorgwol is een melange van 100% Duits schapenwol. Het heeft unieke natuurlijke eigenschapen en werkt daardoor ventilerend, absorberend en drukverlagend. Bovendien bevat het lanoline, ook wel wolvet genoemd, wat de huid verzorgt, herstelt en beschermt. Zorgwol helpt bij onder andere blaren, eczeem, luieruitslag, schuur- en irritatieplekjes en tepelkloven. Het is ideaal voor wandelaars, sporters, feestgangers, baby’s en jonge moeders.

Schaapvriendelijk

We hechten veel waarde aan de eerlijkheid van Zorgwol. We dragen er de grootste zorg voor dat het volledig schaapvriendelijk wordt verkregen en er absoluut geen sprake is van mulesing, een proces waarbij er delen van het achterste van het schaap worden weggeknipt zodat er littekenweefsel ontstaat. Hierdoor groeit er daar geen wol meer waardoor ziektes voorkomen worden, maar lijdt het schaap afschuwelijke pijn. Daar doen wij uiteraard niet aan mee, wij committeren ons volledig aan dierenwelzijn!

Duurzaam

Naast de schaapvriendelijkheid werken we ook met uitsluitend duurzame en milieuvriendelijke verpakkingen. Géén plastic zakjes zoals bij onze concullega’s, maar kwalitatieve kartonnen doosjes waarin je de wol kunt bewaren en die na gebruik gerecycled kunnen worden. It’s all in the details.

CO2-compensatie

Last but not least vinden we het belangrijk dat we onze carbon footprint compenseren. Wel zo netjes toch? Daarom doneren we van iedere verkoop €1 aan Trees for All, een non-profit organisatie die wereldwijd bomen plant. Zo compenseren we onze CO2-uitstoot en dragen we bij aan een beter klimaat, een betere biodiversiteit en een gezondere leefomgeving voor iedereen.

Zorgwol in onze shop

Natuurlijk kunt u Zorgwol gewoon in onze webshop krijgen. Het bestaat momenteel in de varianten Party, Wandel, Baby en Boezem en in verpakkingen van 10, 20 en 50 gram.

Zorgwol op Instagram

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten, aanbiedingen, ervaringen, gebruikstips en alle toepassingen van Zorgwol? Volg ons dan ook op Instagram!