Horend Goed is dé expert in gehoorbescherming op maat. Wij zorgen voor de perfecte persoonlijke bescherming van uw oren in iedere situatie, of het nu gaat om werk, zwemmen, motor rijden of gewoon lekker slapen. Onze otoplastieken zijn ook uitstekend geschikt voor kinderen! Maak vandaag nog een afspraak.

Zo maken we uw gehoorbescherming op maat

Het proces is eenvoudig en mocht u er bang voor zijn: het doet absoluut geen pijn! We beginnen met het kijken in uw oren. Dat doen we met een otoscoop of videoscoop. Met een videoscoop kunt u zelf op een scherm meekijken hoe uw oren er van binnen uit zien.

Gehoorbescherming op maat bij Horend Goed

Als alles in orde is krijgt u een klein zacht watje in uw oor, gevolgd door een afdrukmateriaal. U voelt hier niets van, het is hooguit een beetje koud. We laten het materiaal 5 minuten zitten, en verwijderen dan de afdruk. Als deze goed gelukt is laten we deze verder uitharden en worden ze door de audicien nabewerkt en voorzien van uw persoonlijke wensen zoals glitters of plaatjes. Als laatste lakken we ze af, en dan is uw gehoorbescherming klaar.

Normaal gesproken kunt u uw gehoorbescherming de volgende werkdag al ophalen. Dit moet u wel zelf doen, zodat we kunnen controleren of ze goed zitten en we u kunnen uitleggen hoe u ze in- en uit doet.

In welke kleuren zijn ze leverbaar?

Onze op maat gemaakte gehoorbescherming kan in maar liefst 10 verschillende kleuren worden vervaardigd. U kunt zelfs voor ieder oor een andere kleur kiezen:

Gehoorbescherming op maat - Rood

Rood

Gehoorbescherming op maat - Blauw

Blauw

Gehoorbescherming op maat - Groen

Groen

Geel

Gehoorbescherming op maat - Oranje

Oranje

Gehoorbescherming op maat - Paars

Paars

Gehoorbescherming op maat - Roze

Roze

Gehoorbescherming op maat - Zwart

Zwart

Gehoorbescherming op maat - Wit

Wit

Gehoorbescherming op maat - Transparant

Transparant

Verdere personalisatie van uw gehoorbescherming

Naast de kleur bieden we bij Horend Goed iets unieks, namelijk de mogelijkheid om uw otoplastieken verder te personaliseren met glitters en plaatjes. U kunt kiezen uit honderden kleuren en vormen om ze helemaal eigen te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt ook kiezen voor een draagkoordje, zodat u of uw kind ze niet kwijtraakt.

Speciale zwemdoppen

Zwemdopjes zijn speciale oordoppen die dienen om water uit uw oren te houden en zodoende een oorontsteking voorkomen. Ze blijven natuurlijk ook drijven! We kunnen deze zwemdoppen voor zowel kinderen als volwassenen maken.

Hoe lang gaat mijn gehoorbescherming mee?

Voor volwassenen gaan de gehoorbeschermers, mits goed onderhouden, 2,5 jaar mee. Voor kinderen is dit lastiger te zeggen, gezien in de groei de oren veranderen. Het is belangrijk om nieuwe gehoorbeschermers aan te laten meten wanneer ze niet meer afsluiten of niet meer lekker zitten.

Voor het bewaren en onderhoud van uw gehoorbescherming kunt u terecht in onze webshop, uw audicien zal u hierover tijdens uw bezoek ook adviseren:

Voorbeelden van onze op maat gemaakte gehoorbescherming

Wat kost gehoorbescherming op maat?

U heeft al een set persoonlijke oordoppen vanaf €30. Dit zijn onze actuele prijzen:

Gekleurde oordopjes€30
Transparante oordopjes€42
Transparante slaapdopjes€52
Glitters€3
Plaatjes€4
Koordje met kledingclip (meegegoten)€10

Ja, ik wil!

Wilt u ook gehoorschade voorkomen met prachtige persoonlijke gehoorbescherming? Dat kan! U bent van harte welkom bij onze experts in onze winkel in Krommenie, de koffie en limonade staat klaar. U kunt hier gemakkelijk een afspraak maken.