Er zijn diverse accessoires voor uw hoortoestellen verkrijgbaar. Van opladers en batterijen tot droogboxen en TV-oplossingen. Op deze pagina bespreken we de belangrijkste accessoires.

Horend Goed - Hoortoestel Accessoires - Droogboxen

Droogboxen (met UV)

Een droogbox is een elektronisch apparaat welke, het woord zegt het al, uw hoortoestellen droogt. Dit is belangrijk om het vocht, bijvoorbeeld door regen of zweet, uit uw hoortoestellen te verwijderen. Sommige droogboxen hebben tevens UV licht, waarmee 99% van de bacteriën in uw hoortoestellen worden gedood. In een enkel geval kan een droogbox ook een ingebouwde batterijtester hebben.

Horend Goed - Hoortoestel Accessoires - Opladers

Opladers

Bepaalde hoortoestellen van Signia, Siemens of Audio service zijn oplaadbaar. Dat is heel handig, want dan hoeft u niet steeds batterijen te kopen! Voor deze hoortoestellen is een oplader beschikbaar. Uw audicien kan u informeren of uw hoortoestellen geschikt zijn voor deze Echarger.

Horend Goed - Hoortoestel Accessoires - Batterijen

Hoortoestel Batterijen

Welke batterijen er in uw hoortoestellen gaan is afhankelijk van het merk en het type hoortoestel. U kunt dit terug vinden in de gebruiksaanwijzing. Er zijn vier typen batterijen, aangegeven met een nummer en een kleurcode. P10 (geel), P13 (oranje), P312 (bruin) en P675 (blauw). Let dus goed op dat u niet de verkeerde batterijen koopt!

Horend Goed - Hoortoestel Accessoires - Tipjes & Domes

Tipjes & Domes

Wij adviseren om uw hoortoestellen dagelijks te reinigen, en iedere maand het tipje of de dome te vervangen. Zo voorkomt u eventuele verstoppingen door bijvoorbeeld oorsmeer. Voor alle hoortoestellen hebben wij nieuwe tipjes of domes beschikbaar.

Horend Goed - Hoortoestel Accessoires - Tubes

Tubes

Een tube is de verbinding tussen een AHO hoortoestel en de gehoorgang. Wanneer een tube verstopt raakt kunt u deze met een reinigingsdraad schoon maken, maar wanneer de tube gebroken is dient deze vervangen te worden.

Horend Goed - Hoortoestel Accessoires - Luidsprekers

Luidsprekers

RIC (of LIHO) hoortoestellen maken in plaats van een slangetje gebruik van een luidspreker om het geluid van het hoortoestel naar het oor te transporteren. Mocht de luidspreker kapot gaan, dan is deze eenvoudig te vervangen.

Horend Goed - Hoortoestel Accessoires - Filters

Filters

Hoortoestellen die gebruik maken van een luidspreker hebben een filter tegen oorsmeer. Wanneer deze verstopt raakt zal het vervangen moeten worden. U kunt dit gemakkelijk zelf doen. Wij adviseren u altijd een aantal extra filters in huis te hebben.

Compare Products
No products were added to compare list
Return to Shop
Plaatshouder
Product
0 customer review
7,95
Horend Goed Los filter Premium DM 25dB zwart
0 customer review
72,99
Horend Goed Los filter Premium DM 20dB wit
0 customer review
72,99
Horend Goed Los filter Premium DM 15dB blauw
0 customer review
72,99
Horend Goed Los filter Premium DM 10dB Ocean
0 customer review
72,99
Plaatshouder
Product
0 customer review
99,99
Bernafon T-cap zwart
0 customer review
15,99
Bernafon o-cap beige
0 customer review
18,99
Phonak M receiver 4.0 2R
0 customer review
29,99
Humantechnik oplaadstation voor LPU-1 A-4976-0 / A-4977-0
0 customer review
79,99