Showing 14 Result(s)
productpine

Waarom Wij Kiezen voor Productpine: Een Duurzame Keuze voor Onze Audiciensartikelen

Wij bieden onze audiciensartikelen nu aan op Productpine, een platform dat duurzaamheid en CO2-reductie centraal stelt. Door samen te werken met Productpine, willen we een nieuwe, milieubewuste doelgroep bereiken en hen bewust maken van onze duurzaamheidsinitiatieven, zoals LED-verlichting in onze winkel en milieuvriendelijke verpakkingen. We kiezen voor leveranciers die duurzaamheid vooropstellen en hopen onze klanten te inspireren om bewuste keuzes te maken. Bezoek onze Productpine-pagina om onze duurzame producten te ontdekken en deel te nemen aan de verandering naar een groenere toekomst.

horend goed livlab hoomband header

De Perfecte Slaapgenoot: LivLab Hoomband

De LivLab Hoomband is een innovatieve audiohoofdband die speciaal is ontworpen om je te helpen snel en comfortabel in slaap te vallen. Ideaal voor mensen met tinnitus, de hoofdband maskeert storende geluiden met rustgevende audiobestanden. Met ingebouwde luidsprekers en Bluetooth-connectiviteit biedt de Hoomband een ongeëvenaarde slaapervaring.

hooroplossing

Hoorversterker BeHear: De Perfecte Hooroplossing?

Heeft u last van gehoorproblemen maar zijn hoortoestellen niet altijd de ideale oplossing voor u? Misschien heeft u vaak ontstoken gehoorgangen of een hoortoestel die niet altijd doet wat u wilt. Gelukkig is er nu een prachtige hooroplossing beschikbaar: de BeHear. Deze innovatieve hoorversterker biedt uitkomst in situaties waar traditionele hoortoestellen tekortschieten. Met de BeHear …