Zeker Horend abonnement

Even niet opletten en het kan zomaar gebeurd zijn: uw hoortoestellen raken zoek, beschadigd of verdwijnen bij een diefstal. Dan mag u bij Horend Goed gewoon rekenen op onze professionele hulp en service. Die houdt namelijk niet op bij de aanschaf van nieuwe hoortoestellen. Ook in deze gevallen blijven wij u de zorg bieden die u verdient middels het Zeker Horend abonnement.

Hoe werkt het Zeker Horend abonnement?

Na aanschaf van uw hoortoestel meldt u zich aan voor het abonnement. U betaalt daarna elke maand een klein bedrag, gebaseerd op de aanschafwaarde van uw hoortoestel als spaargeld. Raakt u het hoortoestel kwijt of is er een defect dat buiten de normale garantie valt, dan gebruikt u dit spaargeld voor de aanschaf van een nieuw, gelijkwaardig hoortoestel van Horend Goed.

Maximale looptijd

Het abonnement loopt maximaal vijf jaar. Als u binnen die tijd geen aanspraak heeft gemaakt op het gespaarde bedrag, dan krijgt u het volledige bedrag als korting op een nieuw hoortoestel. Tussentijds opzeggen is mogelijk, dan kunt u het op dat moment gespaarde bedrag gebruiken als korting op de aanschaf van een nieuw hoortoestel.

Extra voordelen

Als abonnee profiteert u van extra voordelen. Als u artikelen in onze winkel of onze webshop koopt, wordt 10% van het bestede bedrag automatisch toegevoegd aan uw spaartotaal.

Alles op een rij

  • U betaald slechts 25% eigen bijdrage bij vervanging van uw hoortoestel in geval van verlies of diefstal.
  • U betaald slechts 25% eigen bijdrage bij een defect dat niet onder garantie valt.
  • Het abonnement stopt automatisch na 5 jaar. U mag dan de volledige inleg gebruiken voor de aanschaf van een nieuw hoortoestel.
  • Tussentijds opzeggen is mogelijk.
  • Uw spaartotaal mag u op ieder moment inzetten voor de aanschaf van een ander hoortoestel.
  • Over elke uitgave in onze winkel of op onze website spaart u 10% extra. Dit wordt automatisch toegevoegd aan uw totaal.
  • Het spaarbedrag wordt nooit in contanten uitgekeerd.
  • Bij het afsluiten van het abonnement wordt eenmalig 15 euro administratiekosten in rekening gebracht.

Een Zeker Horend abonnement afsluiten

Als u gebruik wilt maken van het Zeker Horend abonnement, kom dan naar onze winkel in Krommenie om het registratieformulier in te vullen. U krijgt dan uiteraard eerst een lekkere kop koffie of thee van ons.