Garantie

Goed en regelmatig onderhoud vinden wij erg belangrijk, want u verdient ten alle tijde een perfect werkend hoortoestel. Bij Horend Goed bent u verzekerd van hoogwaardige (hoor)zorg, en doen wij er alles aan om uw hoortoestel in topconditie te houden. Zo blijft u onbezorgd genieten van uw hooroplossing.

Garantie

Op ieder hoortoestel die Horend Goed verkoopt zit standaard 5 jaar garantie. Wel zo prettig. Gaat er iets zonder uw schuld defect wordt het hoortoestel weer nagekeken en opgeknapt door de fabrikant. Horend Goed verzorgt natuurlijk de garantie aanvraag/verloop.

Nazorg

Het onderhouden van uw hoortoestel, zoals schoonmaken en het vervangen van slangetjes en filters neemt Horend Goed gratis voor haar rekening wanneer u het hoortoestel bij ons heeft aangeschaft.

Heeft u uw hoortoestel niet bij Horend Goed aangeschaft? Dan bent u natuurlijk even goed welkom. Wij vertellen u van te voren wat de benodigde handelingen en kosten zijn om uw hoortoestel weer in topconditie te krijgen.

Service

Het bijstellen van uw hoortoestel hoort bij nazorg. Dit krijgt u standaard 5 jaar gratis van Horend Goed bij aanschaf van uw hoortoestel. Ieder jaar benaderen wij u voor een servicebeurt van uw hoortoestellen. Zo weten we zeker dat uw hoortoestellen altijd perfect zijn.

Onderhoudspakketten

Horend Goed heeft onderhoudspakketten waarmee u zelf ook uw hoortoestel kunt onderhouden. En zoals u gewend van ons bent, heeft u natuurlijk een keus! Bij aanschaf van uw hoortoestel kunt u met uw audicien bespreken welke optie voor u het beste is.

Vervolgpakketten

Om volledig en onbezorgd te kunnen blijven genieten van uw hoortoestel, nemen wij jaarlijks contact met u op voor een servicebeurt. Wij bespreken dan welk vervolgpakket u nodig heeft.

Servicepakketten - Garantie, service & nazorg - Horend Goed

Natuurlijk kunt u ook de producten los in onze webshop bestellen of in onze winkel ophalen.

Pakket niet aangeschaft bij aankoop van uw hoortoestel? Klik hier voor de Basic, Medium en Premium care.

Vervolgpakket nodig? Ook die kunt u online bestellen.