ear 913789 1920

De Geschiedenis en Innovatie van de Oorreiniger

De oorreiniger is een essentieel hulpmiddel voor het veilig en effectief verwijderen van overtollig oorsmeer. Het heeft een lange geschiedenis, variërend van luxeartikelen in oude beschavingen tot moderne, technologisch geavanceerde instrumenten. Hedendaagse oorreinigers zijn ontworpen voor veiligheid en gebruiksgemak, met functies zoals LED-verlichting en ingebouwde camera’s voor betere zichtbaarheid. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn gemakkelijk schoon te maken. De oorreiniger helpt bij het handhaven van een goede oorhygiëne en het verbeteren van gehoorgezondheid.

packshot connector d perspective1 076 3006 0612 tv

De Magie van de Phonak TV Connector: Breng TV Geluid Rechtstreeks naar Uw Gehoorapparaten

De Phonak TV Connector streamt geluid van je televisie direct naar je Phonak gehoorapparaten, voor een heldere en consistente luisterervaring. Met eenvoudige installatie, kristalheldere geluidskwaliteit, en compatibiliteit met meerdere apparaten, biedt het een handige oplossing voor mensen met gehoorverlies. De TV Connector ondersteunt meerdere gebruikers tegelijkertijd en heeft een bereik tot 15 meter. Ideaal voor het verbeteren van je TV-kijkervaring zonder het volume te verhogen.

horend goed doro 780x header

Het Verschil Tussen de Doro 780X en de Doro 780X IUP: Wat U Moet Weten

Bij het vergelijken van de Doro 780X en Doro 780X IUP, zijn beide modellen ideaal voor senioren vanwege hun gebruiksvriendelijke ontwerp, grote knoppen, en noodknop. De Doro 780X IUP onderscheidt zich met extra veiligheidsfuncties zoals valdetectie, wat een hogere prijs rechtvaardigt. Beide telefoons bieden 4G LTE-connectiviteit, lange batterijduur, en extra functies zoals een zaklamp en FM-radio. De Doro 780X IUP biedt extra gemoedsrust dankzij de ingebouwde valdetectie, terwijl de Doro 780X een meer betaalbare optie is voor basisveiligheid.

hand 2773840 640

Hoortoestellen en TV Streamers: Een Wereld van Verschil voor Uw TV- en Muziekervaring

Ontdek hoe tv streamers uw kijk- en luisterervaring kunnen verbeteren door het geluid direct naar uw hoortoestellen te sturen. Het is belangrijk om de juiste tv streamer te kiezen die compatibel is met uw hoortoestellen, zoals Signia, Phonak of Resound. Het koppelproces is eenvoudig en snel: sluit de streamer aan, zet uw hoortoestellen uit en weer aan, en leg ze dicht bij de streamer. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste tv streamer voor uw specifieke hoortoestellen. Verbeter uw luisterervaring en geniet weer volop van uw favoriete tv-programma’s en muziek!

Begrippenlijst voor Hoortoestellen

Begrippenlijst voor Hoortoestellen: Wat betekenen al die afkortingen?

In deze blog leggen we de meest voorkomende afkortingen uit die audiciens gebruiken bij hoortoestellen. Begrijp termen zoals AHO (Achter Het Oor), IHO (In Het Oor), LIHO (Luidspreker In Het Oor) en RIC (Receiver In Canal) om beter geïnformeerd te zijn bij het kiezen van het juiste hoortoestel. Deze gids helpt u bij het navigeren door de verschillende opties en maakt het eenvoudiger om de beste keuze te maken voor uw gehoorbehoeften.

productpine

Waarom Wij Kiezen voor Productpine: Een Duurzame Keuze voor Onze Audiciensartikelen

Wij bieden onze audiciensartikelen nu aan op Productpine, een platform dat duurzaamheid en CO2-reductie centraal stelt. Door samen te werken met Productpine, willen we een nieuwe, milieubewuste doelgroep bereiken en hen bewust maken van onze duurzaamheidsinitiatieven, zoals LED-verlichting in onze winkel en milieuvriendelijke verpakkingen. We kiezen voor leveranciers die duurzaamheid vooropstellen en hopen onze klanten te inspireren om bewuste keuzes te maken. Bezoek onze Productpine-pagina om onze duurzame producten te ontdekken en deel te nemen aan de verandering naar een groenere toekomst.

tweede kansjes

Tweede Kansjes: De Onvergetelijke Herkansing

Ontdek onze tweede kansjes: producten zoals versterkte telefoons, hoorhulpjes en tv-hulpmiddelen die retour zijn gekomen en een tweede leven verdienen. Deze items zijn vaak zo goed als nieuw maar passen niet meer in de originele verpakking of hebben kleine gebreken. Door tweede kansjes te kopen, maak je een milieubewuste keuze en bespaar je op nieuwe grondstoffen. Elk product wordt grondig gecontroleerd door onze expert, Edwin, en is compleet of met duidelijke vermelding van eventuele gebreken. Bezoek onze website voor meer informatie en geweldige deals!

horend goed livlab hoomband header

De Perfecte Slaapgenoot: LivLab Hoomband

De LivLab Hoomband is een innovatieve audiohoofdband die speciaal is ontworpen om je te helpen snel en comfortabel in slaap te vallen. Ideaal voor mensen met tinnitus, de hoofdband maskeert storende geluiden met rustgevende audiobestanden. Met ingebouwde luidsprekers en Bluetooth-connectiviteit biedt de Hoomband een ongeëvenaarde slaapervaring.

horend goed sier oorstukjes header

Sier Oorstukjes: Maak Je Hoortoestel Uniek en Leuk!

Bij Horend Goed kun je niet alleen op maat gemaakte oorstukjes krijgen voor je hoortoestellen, maar je kunt ze ook volledig personaliseren met sierlijke versieringen. Oorstukjes zorgen ervoor dat je hoortoestel goed blijft zitten en de geluidskwaliteit optimaal is. Voor kinderen zijn oorstukjes extra belangrijk vanwege hun beweeglijkheid. Kies uit meer dan 500 soorten glitters, gouden accenten en meer!