We hebben bij Horend Goed niet zomaar een team van specialisten die gepassioneerd zijn over hoorzorg. We zijn vooral ook mensen mensen die u graag helpen met uw hoorproblemen. We vinden het belangrijk dat u zich comfortabel voelt en geven u altijd het beste advies!

Sandra van Spil
Audicien/Eigenaresse

Welkom bij Horend Goed! Horend Goed is een echt familiebedrijf. Ik ben Horend Goed gestart in 2014. Vanuit een karaktertrekje: dat kan ik beter. Dat karaktertrekje samen met een beetje eigenwijsheid zijn we een gezellig audiciens bedrijf geworden met twee vestigingen. Eén in Krommenie en één in Zaandam! Dat we een gezellig audiciens bedrijf zijn is ook te merken aan onze brede klantenkring, iedereen voelt zich thuis van jong tot oud.

Hoortoestellen, gehoor en zwemdopjes trekken mijn interesse sinds 1999. Toen ben ik gestart bij een kleine zelfstandige audicien, ook in de Zaanstreek. De ondernemendheid heeft altijd in mij gezeten; elke opleiding, cursus en seminar voor hoortoestellen: ik heb ze gevolgd.

Door het ondernemende in mij, ben ik verder gaan kijken wat ik naast de winkel in Zaandam en Krommenie kon betekenen als audicien. Daarom werk ik sinds 2020 bijna niet meer in de winkel, maar ben ik meer achter de schermen bezig met websites en de webshops. 

In de webshops en bij de verzendingen kan ik mijn creativiteit en enthousiasme kwijt. Nieuwsgierig waarom? Dan kunt u hier iets bestellen om het te ontdekken.

Robert van Spil
Audicien/Eigenaar

Door Sandra, mijn vrouw, ben ik in dit vak gerold. Voor dat ik mijn audiciens opleiding heb afgerond in 2014, werkte ik als installateur en bedrijfsleider bij een groothandel in verwarming, elektra en sanitair.  Raar hoe het kan lopen, nu ben ik samen met Sandra eigenaar van Horend Goed!

De visie die Sandra had, het familiebedrijf, de gezelligheid dat klopte! Ik ga met heel veel plezier mijn werkweek in, door alle leuke en variërende klanten. Iedereen is welkom.

Na dat ik in 2014 mijn opleiding had afgerond, hou ik erg graag nieuwe ontwikkelingen in de gaten. Daarvoor bieden veel fabrikanten cursussen aan! En dat zijn er veel, aangezien wij ieder merk hoortoestel verkopen.

Ik ben wel een precieze werker. Ik hou van metingen, om te controleren of ik en de klant goed bezig zijn. Ieder gehoor is anders, dat moeten we samen goed in kaart brengen. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten snappen wat de mogelijkheden zijn en waarom. Heeft u vragen? Stel ze vooral! Dat is weer waarom u zich moet thuis voelen, ik ben er voor u.

Edwin Noord
Hoorassistent

Ik ben het nieuwste teamlid van Horend Goed. Net als Sabrina ben ik hoor-assistent, het eerste aanspreekpunt in de winkel en per telefoon. Dit is nodig, omdat de audiciens op afspraak werken. Is er een probleem met het hoortoestel? Ik los het op! Komen we er samen niet uit, dan helpt de audicien ons verder.

Hoe ik bij Horend Goed terecht ben gekomen? Sandra is mijn schoonzus! Hiervoor werkte ik in de beveiliging op Schiphol. Dit is af en toe nog een beetje te merken.

Nu ik een jaar bij Horend Goed werk, merk ik dat met name de creatieve dingen mij trekken. Zwemdopjes bewerken met glitters en plaatjes, daar word ik echt blij van! Blije kinderen (en volwassene) omdat ze zo uniek zijn dat maakt mijn dag. Nieuwsgierig naar de creaties? Kijk even op zwemdopje.nl

Compare Products
No products were added to compare list
Return to Shop
Plaatshouder
Product
0 customer review
7,95
Horend Goed Los filter Premium DM 25dB zwart
0 customer review
72,99
Horend Goed Los filter Premium DM 20dB wit
0 customer review
72,99
Horend Goed Los filter Premium DM 15dB blauw
0 customer review
72,99
Horend Goed Los filter Premium DM 10dB Ocean
0 customer review
72,99
Plaatshouder
Product
0 customer review
99,99
Bernafon T-cap zwart
0 customer review
15,99
Bernafon o-cap beige
0 customer review
18,99
Phonak M receiver 4.0 2R
0 customer review
29,99
Humantechnik oplaadstation voor LPU-1 A-4976-0 / A-4977-0
0 customer review
79,99