Toen we Horend Goed begonnen zeiden we tegen elkaar: “We gaan het anders doen”. Anders dan de grote commerciële ketens die je van alles aansmeren en woekerwinsten maken. Geen verkooppraatjes, geen onzinverhalen. We zijn van nature mensen mensen en willen écht helpen.  We zijn liefhebbers van het vak en worden blij als we iemand geholpen hebben aan de perfecte hooroplossing. En dat zie je terug in wat klanten over ons zeggen. Daar zijn we ontzettend trots op.

Wat een geduld en aandacht voor mijn moeder van 92, duidelijke informatie in alle opzichten. Ben er van overtuigd dat zij hier passende nieuwe hoor toestellen gaat vinden, en hoe passend dat de audicien bijzonder duidelijk en goed articulerend haar van alles op de hoogte bracht. Horend Goed, beter voor je oortjes! Klasse verloochent zich niet!

J.M. Klitsie
J.M. KlitsieHoortoestellen

Wouw wat een super fijne audicien. Ik ben in beiden vestigingen geweest. En bij allebei werd ik onwijs goed geholpen. Ze zochten goed uit wat ik wilde. En wat er mogelijk was voor mijn werk. Ik heb meerdere dingen mogen proberen en ervaren. Waardoor ik naar mijn idee voor het beste gekozen heb. Echt een stel toppers.

E. Smit
E. SmitHoortoestellen

Hele fijne ervaring! Medewerkers hebben goed met mij meegedacht over de gehoorbescherming die passend zou zijn voor het gebruik, in mijn geval voor op de motor.

Y. Scholten
Y. ScholtenGehoorbescherming

Wij zijn met onze dochters hier geweest voor zwemdopjes. Super leuk de meiden mochten kleurtjes kiezen. En daar bij kon er ook gekozen voor glitters. Hoe gelukkig kan je een stel meiden maken.

Silver Roxy Petra
Silver Roxy PetraZwemdopjes

Uitstekende zaak; nauwkeurig, betrokken, professioneel. Ze stellen er duidelijk eer in om de beste oplossing te vinden. Heel fijne, persoonlijke service op maat. En een lekker bakje koffie!

M. Frijda
M. FrijdaHoortoestellen

Snel, vriendelijk, vakkundig. Fijn team waar ik graag kom met mijn vragen. Een aanrader!

Y. de Vries
Y. de VriesHoortoestellen & Gehoorbescherming Op Maat

Laat een review achter op Google

Bent u bij ons langs geweest en tevreden over onze producten, ons advies en onze service?
Dan zou u ons enorm helpen met een review. Klik op de link om uw mening over ons te geven.