afspraak

Wanneer u een afspraak maakt bij Horend Goed dan krijgt u meer dan ‘even’ een hoortest en een kopje koffie. We zijn namelijk oprecht geïnteresseerd in u en hoe we u kunnen helpen. Horen is onze passie, en luisteren kunnen we als de beste. We stellen misschien een beetje veel vragen, maar dat komt omdat we écht willen weten wat uw wensen en behoeften zijn zodat we u zo goed mogelijk kunnen adviseren. Een afspraak bij Horend Goed is een persoonlijke en gezellige ervaring, met u in de hoofdrol.

Met ons afsprakenformulier maakt u gemakkelijk een afspraak voor onze gratis en vrijblijvende hoortest, het afstellen van uw hoortoestellen, het aanmeten van gehoorbescherming op maat of een videocall.

Wilt u liever geen gebruik maken van het formulier? Dan mag u ons ook altijd even bellen op 075 20 25 203 of een mailtje sturen op info@horendgoed.nl.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Op maandag en zondag is Horend Goed gesloten.

Wil je zwemdopjes op maat laten maken? Kom dan langs tijdens onze zwemdoppeninloop! Iedere woensdag van 14:00 uur tot 17:00 uur en iedere zaterdag van 13:00 uur tot 16:00 uur kun je gewoon zonder afspraak bij ons binnenlopen.

Wilt u geen afspraak maken maar gewoon iets weten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.