meer horend goed header

Horend Goed bestaat al meer dan 10 jaar. We zijn niet alleen audiciens, maar ook mensen mensen met een oprechte liefde voor (hoor)zorg. We zitten nooit stil en hebben altijd nieuwe ideeën, en zo zijn er in al die jaren ook andere ondernemingen ontstaan. Vol trots stellen we ze even aan u voor:

meer horend goed banaan in je oor

Banaan in je Oor is gericht op gehoorbescherming en legt de focus op één van onze specialiteiten: gehoorbescherming op maat.

meer horend goed partyplug

Partyplug.nl is dé webshop voor de feestganger die veilig wil genieten van alle evenementen en festivals. Hier vindt u de beste gehoorbescherming.

meer horend goed slaapdopje

Slaapdopje.nl is uw garantie op een goede nachtrust. In onze webshop vindt u de gehoorbescherming om heerlijk mee te kunnen slapen.

meer horend goed zorgwol

Onze liefde voor zorg deed ons starten met Zorgwol: 100% natuurlijk schapenwol dat helpt bij blaren, eczeem, luieruitslag en tepelkloven.

meer horend goed zwemdopje

Zwemdopje.nl biedt alles ter voorkoming van oorontsteking door water, zoals onze unieke zwemdopjes op maat. Vooral onder kinderen zeer geliefd!

Nóg meer Horend Goed

Er komt natuurlijk nóg meer Horend Goed aan, want we hebben nog zat plannen voor de toekomst. Hou onze socials in de gaten voor het laatste nieuws! U kunt ons op Instagram vinden onder handle @horendgoed.