Showing 12 Result(s)
horend goed livlab hoomband header

De Perfecte Slaapgenoot: LivLab Hoomband

De LivLab Hoomband is een innovatieve audiohoofdband die speciaal is ontworpen om je te helpen snel en comfortabel in slaap te vallen. Ideaal voor mensen met tinnitus, de hoofdband maskeert storende geluiden met rustgevende audiobestanden. Met ingebouwde luidsprekers en Bluetooth-connectiviteit biedt de Hoomband een ongeëvenaarde slaapervaring.

horend goed sier oorstukjes header

Sier Oorstukjes: Maak Je Hoortoestel Uniek en Leuk!

Bij Horend Goed kun je niet alleen op maat gemaakte oorstukjes krijgen voor je hoortoestellen, maar je kunt ze ook volledig personaliseren met sierlijke versieringen. Oorstukjes zorgen ervoor dat je hoortoestel goed blijft zitten en de geluidskwaliteit optimaal is. Voor kinderen zijn oorstukjes extra belangrijk vanwege hun beweeglijkheid. Kies uit meer dan 500 soorten glitters, gouden accenten en meer!

hoortoestel stickers

Personaliseer je Hoortoestel met Unieke Stickers van Tiny Stickers

Personaliseer je Hoortoestel met Tiny Stickers
Maak je hoortoestel uniek met onze kleurrijke en hoogwaardige stickers van Tiny Stickers. Geschikt voor elk merk en type hoortoestel, inclusief BAHA’s en implantaten. Kies uit ons uitgebreide assortiment of ontwerp je eigen sticker voor een persoonlijke touch. Perfect voor zowel kinderen als volwassenen, vooral tijdens feestdagen en evenementen. Onze stickers zijn gemaakt van hypoallergene materialen en worden geleverd in duurzame verpakkingen. Ontdek de mogelijkheden en geef je hoortoestel een eigen stijl!

hooroplossing

Hoorversterker BeHear: De Perfecte Hooroplossing?

Heeft u last van gehoorproblemen maar zijn hoortoestellen niet altijd de ideale oplossing voor u? Misschien heeft u vaak ontstoken gehoorgangen of een hoortoestel die niet altijd doet wat u wilt. Gelukkig is er nu een prachtige hooroplossing beschikbaar: de BeHear. Deze innovatieve hoorversterker biedt uitkomst in situaties waar traditionele hoortoestellen tekortschieten. Met de BeHear …