Horend Goed is dé hoortoestellen en gehoorbescherming specialist in Krommenie. Wij zijn gespecialiseerd in IHO (in het oor) en CIC (compleet in kanaal) hoortoestellen. Indien nodig leveren we natuurlijk ook achter-het-oor toestellen, maar we willen dat het zo mooi en zo klein mogelijk blijft. Horend Goed heeft contracten en afspraken met alle zorgverzekeraars. Alle audiciens en de winkels zijn StAr geaccrediteerd, aangesloten bij de Hoorprofs en voldoen aan alle kwaliteitseisen.

Onze filosofie is dat hoortoestellen moeten worden uitgezocht door de gebruiker. U bepaalt wat het hoortoestel moet kunnen en hoe het hoortoestel eruit moet zien, en wij adviseren u daarbij.

Ieder mens is uniek en ieder gehoor is uniek. De één heeft moeite met het horen van hoge tonen. De ander hoort juist de lage tonen minder goed. Sommigen horen minder in het verkeer en weer anderen horen de telefoon of deurbel niet. Wij kijken samen met u wat voor u de beste oplossing is.

Zelf als twee mensen het zelfde gehoorverlies hebben, dan hoeft dezelfde hooroplossing niet voor allebei de beste te zijn. Dat hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen. Gaat u regelmatig naar een concert? Vergadert u veel? Zit u vaak in de auto? Wat voor de één een prettig geluid is, kan voor een ander vervelend zijn.

Vrijblijvend proberen

Er zijn veel verschillende hoortoestellen. Onze audiciens geven u een duidelijk advies, maar u bepaalt altijd zelf welk hoortoestel het beste bij u past. Daarom mag u het altijd eerst een aantal weken uitproberen, zodat u een juiste beslissing kunt maken.